logga in

Schemagi en del av Ledningsbolaget kopia

meny  

Våra konsulter

Schemagis konsulter är matematiker eller ingenjörer med erfarenhet av produktions-, bemannings- och schemastyrning. De arbetar med analyser, produktionsplaner och scheman i våra egna verktyg men även i rollen som expert, projektledare eller förändringsledare på plats hos våra kunder. Med stöd av våra verktyg möjliggör våra konsulter smart produktions- och bemanningsstyrning för dig och din organisation.

 

 • Andreas Käll

  Andreas Käll

  Andreas har bred erfarenhet av olika verksamhetsutvecklingsprojekt, utredningsarbete, processutveckling och projektledning. Brett kunskapsfält och god förståelse för olika områden som styrning och ledning, organisationsutveckling, ekonomi, kvalitetsledning och IT. Andreas har mycket god analytisk förmåga och är en uppskattad talare och ledare av workshops. Vidare har han mycket goda kunskaper om olika verktyg för verksamhetsutveckling.
 • Emil Jönsson

  Emil Jönsson

  Emil har bred erfarenhet från en rad olika specialistbefattningar inom logistik och produktionsstyrning. Han har varit verksam inom flera olika branscher, bland annat fordons-, läkemedels-, kärnkraftsindustrin, samt legotillverkning. Som konsult är Emil pragmatisk med en mycket god analytiskt förmåga. Detta i kombination med ett stort driv gör att han får saker att hända.
 • Ann Bertilsson

  Ann Bertilsson

  Ann har en bred erfarenhet av olika projekt inom schemaläggning innehållande konstruktion av scheman och avancerade beräkningar såväl som ledare av workshops, utbildningar och att driva förändringsprojekt. Parallellt med sin konsultroll på Schemagi samarbetar hon kring optimering av scheman med den Matematiska institutionen vid Linköpings universitet.