logga in

Schemagi en del av Ledningsbolaget kopia meny  

Case

Schemagi söker konsult med engagemang för verksamhetsutveckling

Har du ett genuint intresse för kundnära verksamhetsutveckling? Vill du arbeta som konsult med stort eget ansvar men ändå i nära samarbete med mer erfarna kollegor? Brinner du för att lära dig nya saker, och för att dela med dig av dina kunskaper? I så fall är du kanske Schemagis nästa konsult.

Vi söker dig med följande profil:

– Drivs av att med lyhördhet och analytiskt tänkande skapa kundvärde.
– Duktig på att pedagogiskt förmedla ett budskap, exempelvis med hjälp av Excel & Powerpoint.
– Är en ödmjuk och samarbetsvillig relationsskapare med hjärtat på rätta stället.
– Är nyfiken och lockas av nya utmaningar.
– Trivs med att arbeta i ett mindre företag med den variation av uppgifter det innebär.
– Du har en akademisk utbildning eller tillgodogjort dig motsvarande erfarenheter genom arbete.
– Meriterande, men ej krav, om du har erfarenhet som schemaläggare, planerare eller med annat arbete kopplat till personal- och bemanningsfrågor.

Dina arbetsuppgifter

I arbetet kommer du att lära dig våra verktyg och metoder, bli insatt och på sikt expert inom schema- och produktionsplanering. Redan från dag ett kommer du att vara med och träffa kunder. Du kommer relativt snart att få eget ansvar för uppdrag och då driva såväl stora som små projekt i samarbete med kund.
Gemensamt för uppdragen är att det ofta handlar om att skapa en bättre planering, uppföljning och styrning av den aktuella verksamheten med fokus på resursfrågan. Uppdragen kan vara utredningar, utbildning och schemaläggning. Gemensamt för de flesta av våra uppdrag är att det handlar om förändringsarbete, där du i vissa fall också agerar projektledare.
Schema- och produktionsplanering är frågeställningar som många brottas med och där är vi unika i vad vi erbjuder. Vår tyngdpunkt är inom vård och omsorg, det är där vår historia börjar, men idag finns våra kunder inom vitt skilda verksamheter som har behov av personal dygnet runt t.ex inom energi, produktion och transport.
På Schemagi arbetar vi tillsammans i en prestigelös miljö där sammanhållning och att ha roligt på vägen är självklarheter. Du får här möjligheten att arbeta agilt i ett företag med korta beslutsvägar och ett engagerat nätverk av ägare, styrelse och partners. Några grundläggande värderingar som vi vill stå för är att alltid leverera värde, att arbeta för nöjda kunder, veta att vår kompetens behövs och göra skillnad hos våra kunder. Vi värdesätter att lära av varandra och att utvecklas tillsammans med våra kunder.

Om oss

Schemagi är ursprungligen en avknoppning från Linköpings universitet. Genom forskning och utveckling har unika IT-verktyg tagits fram för att visualisera och automatiskt ta fram scheman utifrån en mängd variabler och frågeställningar. Verktygen används idag i många av våra konsultuppdrag både för att ta fram beslutsunderlag, göra kortare analyser eller ta fram skarpa scheman för verksamheten. På Schemagi är vi idag 5 personer med kontor i Linköping.
I samma koncern finns Ledningsbolaget, som arbetar med styrnings- och ledningsfrågor inom sjukvården. Schemagi och Ledningsbolaget samarbetar där schema- och bemanningsfrågor möter styrnings- och ledningsfrågor. Ledningsbolaget arbetar nätverksbaserat med ett antal underkonsulter som bl.a. kan gå in och ta chefsuppdrag på höga positioner, men även kan göra utredningsarbeten där specialistkompetens krävs.
Koncernen har en gemensam ledning och styrelse, med ambitionen att växa med fler närliggande affärsområden de kommande åren.

Kontaktperson & ansökan

Vi tar emot ansökningar och gör urval löpande.
Skicka din ansökan senast den 31 mars till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För frågor och mer information kontakta:
Simon Johansson, Affärsansvarig
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
073-600 85 50

Taggar: Lediga tjänster