logga in

Schemagi en del av Ledningsbolaget kopia meny  

Nyheter

Schemagi söker konsult med engagemang för verksamhetsutveckling

Har du ett genuint intresse för kundnära verksamhetsutveckling? Vill du arbeta som konsult med stort eget ansvar men ändå i nära samarbete med mer erfarna kollegor? Brinner du för att lära dig nya saker, och för att dela med dig av dina kunskaper? I så fall är du kanske Schemagis nästa konsult.

Läs mer

Schemastyrning i vården

Den 2-3 april kommer Schemagi åter igen hålla i utbildningen Schemastyrning i vården. En mycket uppskattad utbildning som syftar till att förbättra din schemaplaneringsprocess med rätt styrning.

Läs mer

Ny konsult på Schemagi

Vi säger varmt välkommen till Emelie Göransson som nu börjat som ny konsult hos oss på Schemagi.

Läs mer

Skrivet om Schemagi i HVB & LSS Världen

Här kan du läsa en artikel om Schemagis tjänster och syn på schema och bemanning inom omsorgsverksamhet.

Schemagi söker konsult med engagemang för verksamhetsutveckling

Har du ett genuint intresse för kundnära verksamhetsutveckling? Vill du arbeta som konsult med stort eget ansvar men ändå i nära samarbete med mer erfarna kollegor? Gillar du excel och har sinne för det matematiska? I så fall är du kanske Schemagis nästa konsult.

Läs mer

Utbildning - Schemastyrning i vården

Den 25-26 april kommer Schemagi åter igen hålla i utbildningen Schemastyrning i vården. En mycket uppskattad utbildning som syftar till att förbättra din schemaplaneringsprocess med rätt styrning.

Läs mer

Har ni en produktionsprocess i perfekt harmoni?

Läs mer

Workshopar i vår

Ytterligare förfrågningar har kommit in angående att använda Ledningsbolagets konsulter som workshopledare i utbildningar. I vår blir det workshop med fokus på effektiv schemastyrning i två olika utbildningar.

  • Chef i Hemtjänsten (4-5 april)
  • Röntgen: Optimerad produktionsplanering (26-27 april)

För mer information och anmälan, gå till teknologiskinstitut.se

Vi söker Juniorkonsult inom produktions- och bemanningsstyrning

Du gillar att se samband och flöden, och vill med hjälp av din kunskap förändra och göra skillnad. Kundkontakter och samarbeten är något som ger dig energi. Kanske har du ett extra brinnande intresse för att förändra vården. Känner du igen dig?

Läs mer

Schemagi och Ledningsbolaget går samman – tillsammans förbättrar vi svensk sjukvård

Schemakonsultföretaget Schemagi AB och hälso- och sjukvårdskonsultföretaget Ledningsbolaget i Skandinavien AB slår samman sina styrkor. Målsättningen är att höja kvalitén och optimera resurserna inom framtidens sjukvård. Bolaget kommer verka under namnet Ledningsbolaget AB. 

Läs mer