Schemagi en del av Ledningsbolaget kopia meny  

Har du ett genuint intresse för kundnära verksamhetsutveckling? Vill du arbeta som konsult med stort eget ansvar men ändå i nära samarbete med mer erfarna kollegor? Gillar du excel och har sinne för det matematiska? I så fall är du kanske Schemagis nästa konsult.


På Schemagi arbetar vi som konsulter inom produktionsstyrningsområdet med fokus på strategiska schema- och bemanningsfrågor. Med hjälp av våra expertverktyg gör vi analyser och beräkningar för beslutsunderlag på strategisk nivå för att stödja verksamheten att utveckla hela sin process för bemanningsstyrning. I våra uppdrag kombinerar vi teknik och människa för att nå bästa möjliga resultat.

Schemagi erbjuder en vardag där ingen dag är den andra lik och där den egna kreativiteten uppmuntras. Hos Schemagi kommer du att få vara med på en utvecklande resa där du tillsammans med dina kollegor får ett stort inflytande och möjlighet till ett kontinuerligt förbättringsarbete.

Kvalifikationer:
Rollen som konsult på Schemagi är perfekt för dig som både gillar att arbeta med avancerade beräkningar men också i nära samarbete med andra människor där ofta resultat skall presenteras på ett pedagogiskt sätt. För att trivas i teamet krävs ett matematiskt kunnande men framförallt ett brinnande intresse för att snabbt lära sig nya saker och viljan att ge sig i kast med tuffa utmaningar. Som konsult kommer din viktigaste uppgift vara att genom dialog tillgodose kundens behov, vilket vi tror att du trivs väl med.

Troligen är du ingenjör eller ekonom, gärna med inriktning emot logistik och produktionsplanering med stort intresse för att tillsammans med andra hitta gemensamma lösningar. Det är en fördel om du har arbetat ett par år efter examen, eller har arbetat som studentkonsult. Det viktigaste är trots allt att du gillar att arbeta dynamiskt och att leverera konkreta resultat.

Följande krävs för att kunna axla rollen med bravur:
* Erlagd högskoleexamen
* Hög analytisk förmåga
* Ödmjukhet och lyhördhet
* Stor drivkraft

Känner du att ovanstående verkar intressant? Har du ett intresse av att vara med och bygga framtidens Schemagi? Skicka i så fall in din ansökan idag!

Den här rekryteringen hanteras av Xamera AB, ett karriärföretag för teknologstudenter och unga ingenjörer.
För ansökan och mer information gå till Xamera

 

Taggar: Lediga tjänster

Aktuellt

När du snabbt måste lösa schemafrågorna

– Vi har resurserna som du behöver

Under de förhållanden som nu råder kanske din schemaläggare tvingas göra annat. Eller så måste bemanningen snabbt förändras.

Vi hjälper organisationer och företag med schemaexpertis då de egna resurserna tvingas fokusera på andra uppgifter.

Kontakta oss

 

 

 

 

Ett färdigt schema är ofta bara toppen av isberget.

Vi hjälper även till att lösa de utmaningar som finns under ytan.

Läs mer hur vi gör det.

 

pil