logga in

Schemagi en del av Ledningsbolaget kopia meny  

Nyheter

Schemagi söker erfaren konsult med fokus på verksamhetsutveckling

Vill du med hjälp av din erfarenhet vara med och bryta ny mark i områden med stor efterfrågan? Har du ett genuint intresse för kundnära verksamhetsutveckling? Trivs du med att arbeta som konsult med stort eget ansvar men ändå i nära samarbete med erfarna kollegor? I så fall är du kanske Schemagis nästa konsult.

På Schemagi arbetar vi som konsulter inom produktionsstyrningsområdet med fokus på strategiska schema- och bemanningsfrågor. I rollen som konsult arbetar du med analyser, produktionsplaner och scheman i våra egna verktyg, men även som expert, projektledare eller förändringsledare i nära samarbete med våra kunder.

Vi är ett företag i en tillväxtfas. Det innebär korta och snabba beslutsvägar där nytänkande och konstanta förändringar är en självklar del av vardagen. På Schemagi brinner vi för att med nytänkande idéer skapa kundnytta och vi värdesätter att ha roligt på vägen!

Kvalifikationer:
Vi tror att du idag är konsult inom verksamhetsutveckling med uppdrag kring produktionsstyrning/logistik och som nu är redo för nästa steg. Du har kunskap och erfarenhet rörande projektledning för såväl stora som små projekt samt ett intresse för styr- och ledningsfrågor. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av verksamhetsutveckling inom vård- och omsorgssektorn.

Som person är du stabil och självgående med en stark drivkraft att nå resultat. Du är en smart doer, snarare än en teoretisk modellbyggare. En framgångsfaktor för oss är våra goda kundrelationer och därför vill vi att du är en lyhörd, ödmjuk och samarbetsvillig relationsskapare med hjärtat på rätta stället.

Hos oss får du chansen att tillsammans med professionella och hängivna kollegor specialisera dig och vidareutveckla dig inom verksamhets- och produktionsstyrning samtidigt som du är med och bidrar till att utveckla Schemagi som företag. Låter det lockande? Välkommen med din ansökan!

 

För frågor kontakta:
Andreas Käll, Konsultchef, 0705-710575, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skicka din ansökan till:
Simon Johansson, Affärsstöd, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Taggar: Lediga tjänster