Schemagi kvadrat meny  

Du gillar att se samband och flöden, och vill med hjälp av din kunskap förändra och göra skillnad. Kundkontakter och samarbeten är något som ger dig energi. Kanske har du ett extra brinnande intresse för att förändra vården. Känner du igen dig?

Som konsult hos oss

I arbetet kommer du att lära dig våra verktyg och metoder, bli insatt och expert inom schema- och produktionsplanering. Redan från dag ett kommer du att vara med och träffa kunder. Du kommer relativt snart att få eget ansvar för uppdrag och då driva större och mindre projekt där du samarbetar med kund. Gemensamt för uppdragen är att det ofta handlar om att skapa en bättre planering, uppföljning och styrning av den aktuella verksamheten med fokus på resursfrågan.

Våra kunder finns över hela Sverige. Uppdragen kan vara kortare analyser, beslutsunderlag, utredningar men det kan också vara förändringsarbete där vi arbetar på plats hos kund som projektledare eller ”expertkonsult” under t.ex. ett halvår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning, gärna civilingenjör, ekonom eller hälsoekonom. Kanske har du fördjupat dig inom produktionsstyrning/logistik, hälsoekonomi eller andra relevanta områden. Du har kunskap och erfarenhet rörande projektledning för såväl stora som små projekt samt ett intresse för styr- och ledningsfrågor.

Som person är du stabil och självgående med en stark drivkraft att nå resultat. Du är en smart doer, snarare än en teoretisk modellbyggare. Vi arbetar inte med avancerad matematik men du behöver ha ett matematiskt tänkande, gilla siffror och förstå logiska beroenden, ett stort plus om du gillar att arbeta med datamängder i excel. Du behöver även ha god förmåga att se och kommunicera samband och bakomliggande strukturer. För att vara framgångsrik i kundrelationerna tror vi att du är en lyhörd, ödmjuk och samarbetsvillig relationsskapare med hjärtat på rätta stället.

Om Ledningsbolaget

Ledningsbolaget är en sammanslagning av två bolags om slogs ihop under 2016;

Schemagi är från början ett avknoppningsföretag från Linköpings universitet, Matematiska institutionen, optimeringslära. Genom forskning och bolagets utveckling har unika it-verktyg tagits fram för att visualisera och optimera scheman utifrån en mängd variabler och frågeställningar. Verktygen används idag i flera av våra konsultuppdrag både för att ta fram beslutsunderlag, göra kortare analyser eller ta fram skarpa scheman för verksamheten.

Ledningsbolaget som har varit starka inom produktions- och kapacitetsplanering och styrning av sjukvården. Ledningsbolaget har främst arbetat nätverksbaserat med ett antal underskonsulter som bl.a. kan gå in och ta chefsuppdrag på höga postitioner inom vården men även kunna göra utredingsarbeten där specialistkompetens krävs.

Vi är idag 10 personer med huvudkontor i Linköping, men med ett nätverk av många fler som arbetar för oss. I stort sett varje vecka, blir ”nya” Ledningsbolaget kontaktade för hjälp i schema och bemanningsplanering. Vi vet att det är frågeställningar som många brottas med och där det är få som erbjuder konsulthjälp.

Hjärtat och kärnan hos oss är vård och omsorg, det är där vår historia börjar, men i dag finns våra kunder även inom andra verksamheter som har behov av personal dygnet runt t.ex inom energi, produktion och transport.

På Ledningsbolaget arbetar vi tillsammans i en prestigelös miljö där sammanhållning och att ha roligt på vägen är självklarheter. Du får här möjligheten att arbeta agilt i ett företag med korta beslutsvägar och ett engagerat nätverk av ägare, styrelse och partners. Några grundläggande värderingar som vi vill stå för är att alltid leverera värde, att arbeta för nöjda kunder, veta att vår kompetens behövs och göra skillnad hos våra kunder. Vi värdesätter att lära av varandra och att utvecklas tillsammans med våra kunder.


Vi tar emot ansökningar löpande.

För frågor kontakta:
Andreas Käll, Konsultchef, 0705-710575, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skicka din ansökan till:
Simon Johansson, Affärsstöd, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Taggar: Lediga tjänster

Aktuellt

Tillsammans med Helseplan Nysam anordnar vi två konferenser om hälsosamma scheman

Från scheman till hälsosamma scheman
– med hållbarhet

Save the date: 21 okt 2020

Helseplan Nysam och Schemagi bjuder in till vårdavdelningsforum.

Läs inbjudan

Acceptans för hälsosamma scheman
- hur når vi dit?

Save the date: 22 okt 2020

Vi välkomnar dig som är verksam inom HR till en inspirerande heldag om hälsosamma scheman.

Läs inbjudan

 

 

 

 

Ett färdigt schema är ofta bara toppen av isberget.

Vi hjälper även till att lösa de utmaningar som finns under ytan.

Läs mer hur vi gör det.

 

pil