logga in

Schemagi en del av Ledningsbolaget kopia

meny  

Våra konsulter

Schemagis konsulter är matematiker eller ingenjörer med erfarenhet av produktions-, bemannings- och schemastyrning. De arbetar med analyser, produktionsplaner och scheman i våra egna verktyg men även i rollen som expert, projektledare eller förändringsledare på plats hos våra kunder. Med stöd av våra verktyg möjliggör våra konsulter smart produktions- och bemanningsstyrning för dig och din organisation.

 

 • Ann Bertilsson

  Ann Bertilsson

  Ann har en bred erfarenhet av olika projekt inom schemaläggning innehållande konstruktion av scheman och avancerade beräkningar såväl som ledare av workshops, utbildningar och att driva förändringsprojekt. Parallellt med sin konsultroll på Schemagi samarbetar hon kring optimering av scheman med den Matematiska institutionen vid Linköpings universitet.
 • Emil Jönsson

  Emil Jönsson

  Emil har bred erfarenhet från en rad olika specialistbefattningar inom logistik och produktionsstyrning. Han har varit verksam inom flera olika branscher, bland annat fordons-, läkemedels-, kärnkraftsindustrin, samt legotillverkning. Som konsult är Emil pragmatisk med en mycket god analytiskt förmåga. Detta i kombination med ett stort driv gör att han får saker att hända.
 • Emelie Göransson

  Emelie Göransson

  Emelie är en mycket god analytiker med stor känsla för detaljer. Hon är mycket van att arbeta i ett högt tempo mot deadlines med ett bibehållet lugn genom ett agilt förhållningssätt. Hon har genom olika befattningar flera års erfarenhet inom området planering och schemaläggning. Emelie har tidigare varit verksam inom framför allt äldreomsorg och säkerhetsbranschen.
 • Kristoffer Levin

  Kristoffer Levin

  Kristoffer är van att leda verksamheter i förändringsarbete och har gedigen erfarenhet av kommunal verksamhet. Han har erfarenheter av bemanningsstyrning och schemaläggning från kommunal sektor, i roller som enhetschef och projektledare. Kristoffer har framgångsrikt varit med och startat upp nya enheter till en bemanningsenhet samt även drivit schemafrågor inom hemtjänst. Kristoffer är en lagspelare med sinne för samarbete. I kombination med en analytisk förmåga får han saker gjort i de projekt han tar sig an.