logga in

Schemagi en del av Ledningsbolaget kopia

meny  

Tids- och kapacitetsplanering

Schemagi hjälper företag med arbetssätt och verktyg för en stärkt kontroll av tidsplanering och resursutnyttjande. Vår unika historia med rötter inom optimeringslära har gjort att vi kan erbjuda våra kunder ett spännande helhetspaket av verksamhetsutveckling, bemmaningsanalyser och skift-/schemastyrning. Tid och hur man utnyttjar den på bästa sätt i en organisations processer är vad vi är experter på.

Idag har vi ett antal fasta konsulter med erfarenheter från en rad olika branscher, men arbetar även med ett stort nätverk för att vi skall kunna bemanna all inkommande uppdrag med rätt mix av kompetenser. Vi kan hjälpa till inför beslut, som resurs vid förändringsarbete, eller genom att leda utbildningar och workshops.

Har ni en produktionsprocess i perfekt harmoni bild

Eller har ni någon gång upplevt att det ena dagen sprintas för att hinna med leveranser, för att nästa dag knappt ha något att göra? Finns det en känsla av att övertid kanske kan minskas? Är beslut faktabaserade? Bryter ni omedvetet mot arbetstidslagar vid parering av snabba behovsförändringar? Svårt att hålla vad man lovar?

Ovanstående är endast ett axplock av symptom som många organisationer kontinuerligt upplever. Den gemensamma nämnaren för dem alla är tid.

Att arbeta med tid i fokus är nyckeln till en effektiv produktionsprocess.

Schemagi hjalper foretag lista